Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 31.03.2017. 19:00

Vikend donosi pljuskove s grmljavinom

Agro prognoza od 1. do 3. aprila.

Foto: Bigstockphoto/yusoff
  • 562
  • 32
  • 0

Sutra nas, kaže prognoza Federalnog hidrometeorološkog zavoda, očekuje pretežno sunčano vrijeme. Poslije podne u Bosni umjeren razvoj naoblake. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 7°C, na jugu zemlje od 9 do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 19 i 25°C.

U nedjelju će u Bosni i Hercegovini prije podne biti pretežno sunčano vrijeme. U drugoj polovini dana se očekuje povećanje oblačnosti. Od poslijepodnevnih sati prema kraju dana u istočnim, centralnim i zapadnim područjima se očekuju pljuskovi. Vjetar slab južnog smjera. U noći na ponedjeljak vjetar mijenja smjer na sjeverni. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu zemlje od 9 do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 18 i 23°C.

U ponedjeljak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini pretežno oblačno. U drugoj polovini dana se očekuju pljuskovi i grmljavina u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu zemlje do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 21°C.

Foto: Bigstockphoto/yusoff


Tagovi

Agro prognoza Kiša Oblačno Pljuskovi


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.