Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 27.07.2017. 14:00

Uglavnom sunčano, rast temperatura do 37°C

Federalni hidrometeorološki zavod donosi nam prognozu za naredna tri dana. Preovladavat će uglavnom sunčano vrijeme uz umjerenu naoblaku.

Foto: wobogre/pixabay.com
  • 226
  • 11
  • 0

Federalni hidrometeorološki zavod donosi nam prognozu za naredna tri dana.

U petak, 28.07.2017., većinom će preovladavati sunčano uz umjerenu naoblaku. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove izgledna je magla. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 10 i 15°C, na jugu od 16 do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 26 i 31°C, na jugu zemlje do 33°C.

U subotu, 29.07.2017., se očekuje pretežno sunčano vrijeme. U Bosni poslije podne slab razvoj dnevne oblačnosti. Vjetar slab većinom jugozapadnog smjera, na sjeveru zemlje vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 13 i 18°C, na jugu do 22°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 29 i 34°C, na jugu zemlje do 36°C.

U nedjelju, 30.07.2017., u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U poslijepodnevnim satima su mogući lokalni pljuskovi u sjevernim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 14 i 19°C, na jugu do 24°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 31 i 37°C.

Foto: wobogre/pixabay.com


Tagovi

Vremenska prognoza Federalni hidrometeorološki zavod Sunčano Temperatura Pljuskovi


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Nišićka visoravan (BiH), zadnjih godina poznata i po uzgoju heljde, procjenjuje se da je ovdje heljdom zasijano više od 1.000 dunuma zemljišta. Heljda uspijeva na visokim nadmorskim visinama, te je Nišićka visoravan, po svojim uslovima, ide... Više [+]