Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub
  • 29.09.2017. 17:00

Svi na njivu, prognoza - sunčano

U većini dijelova BiH bit će sunčanu vrijeme, tek uz malu do umjerenu oblačnost - bez trunke padavina.

Foto: Boško Grgić
  • 230
  • 27
  • 0

Napokon smo dočekali lijepo sunčano vrijeme, bez padavina i umjerene temperature - savršeno za radove u baščama i na njivama.

U subotu će biti više oblačnosti u centralnim i istočnim područjima Bosne, prognozira Federalni hidrometeorološki savez. U ostatku zemlje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinana i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 6, na jugu od 9 do 13, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje od 20 do 24 stupnja.

U Bosni i Hercegovini u nedjelju se predviđa sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinana i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 5, na jugu od 8 do 12, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 15 i 20, na jugu zemlje do 23 stupnja.

U ponedjeljak prije podne u Bosni i Hercegovini bit će pretežno sunčano vrijeme. U drugoj polovini dana postepeno naoblačenje sa zapada. Vjetar slab promijenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 7, na jugu od 8 do 12, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 17 i 22 stupnja.

Foto: Boško Grgić


Tagovi

Agro prognoza Radovi u polju Prognoza Sunčano Magla Umjereno oblačno


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#telad i umiljati pas