Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 29.05.2017. 14:00

Sunčano uz oblačnost i lokalne pljuskove

Suho i toplo vrijeme bez većih padavina obezbjedit će uslove za intenzivan rast svih poljoprivrednih kultura, kao i za zrenje i berbu pristiglog voća i povrća.

Foto: Pixabay/Gellinger
  • 879
  • 43
  • 0

Stabilizacija vremena koja je uslijedila u dane vikenda nastavit će se i tokom sljedeće sedmice u kojoj nas očekuju sunčani, suhi i topliji dani. Jutarnje temperature zraka će se kretati u rasponu od 6 do 12, na jugu od 12 do 18, a najviše dnevne od 22 do 27, na jugu do 29 °C.
Suho i toplo vrijeme bez padavina obezbjedit će uslove za intenzivan rast svih poljoprivrednih kultura, kao i za zrenje i berbu pristiglog voća i povrća, savjetuju u Federalnom hidrometeorološkom zavodu.

Prema najavi, u utorak će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnje temperature od 8 do 14, na jugu od 16, a dnevne od 23 do 29 °C.

Sunčano uz malu do umjerenu oblačnost bit će i u srijedu. Poslije podne i u večernjim satima u centralnim i istočnim područjima Bosne očekuju se loklani pljuskovi. Jutarnje temperature od 10 do 16, a dnevne od 23 do 29 °C.

Slična je prognoza i za četvrtak. Bit će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne i u večernjim satima u Bosni sa kišom i pljuskovima. Jutarnje temperature od 11 do 17, a dnevne od 23 do 29 °C.

Foto: Pixabay/Gellinger


Tagovi

Prognoza Agro prognoza Sunčano Pljuskovi Oblačnost


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.