Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 15.09.2017. 15:00

Stižu pljuskovi, grmljavina i vjetar

Pogoršanje vremena očekuje se u noći sa subote na nedjelju, a padavina će biti tijekom nedjelje i ponedjeljka.

Foto: Pixabay/malubeng
  • 605
  • 36
  • 0

Iako jesen nije još kalendarski počela, s obzirom na vremenske prilike, dobrano smo ugazili u to godišnje doba. Idućih nekoliko dana očekuju nas pljuskovi, kiša, pad temperature i vjetar zbog kojega će se činiti kako je i hladnije nego što će zaista biti.

U većem dijelu zemlje u subotu će prevladavati pretežno sunčano vrijeme, prognoza je Federalnog hidrometeorološkog zavoda. Sa zapada će dolaziti prolazna umjerena naoblaka. Krajem dana i u noći na nedjelju pljuskovi i grmljavina se očekuju u Krajini, sjevernim i zapadnim područjima Bosne. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 13°C, na jugu od 13 do 17°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 25 i 31°C.

U nedjelju, već u jutarnjim satima jači pljuskovi sa grmljavinom se očekuju u Krajini, zapadnim i sjevernim područjima Bosne i padavine će se prema sredini dana premještati prema centralnim i sjeveroistočnim područjima. U Hercegovini lokalno slabiji pljuskovi sa mogućom grmljavinom. Padavine se ne očekuju na istoku zemlje. Veći dio dana vjetrovito. Vjetar umjeren i jak južnog i jugozapadnog smjera, sa mogućim olujnim udarima juga. Od poslijepodnevnih sati vjetar će oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka između 12 i 18°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 24 i 29°C.

Pretežno oblačno vrijeme bit će u ponedjeljak u Krajini i sjevernim područjima. U ostatku zemlje umjerena naoblaka. U noći na utorak se očekuje jače naoblačenje sa zapada koje će usloviti kišu. Vjetar slab do umjerene jačine, većinom južnog i jugozapadnog smjera. U sjevernim područjima vjetar sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 12°C, na jugu od 13 do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 22 i 27°C.

Foto: Pixabay/malubeng


Tagovi

Agro prognoza Radovi u polju Prognoza Kiša Pljuskovi Grmljavina Vjetar


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#Zelena je boja rasta, prirode i novca. Također, smirujuća boja, koja odgovara našim osjetilima.

To je također i boja povezana sa zavišću, dobrom srećom, velikodušnoću i plodnošću. Tradicionalna je boja mira, harmonije i dobre energije.