Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Snježne padavine
  • 13.12.2018. 14:00

Stiže novi snijeg - napadat će ga i do 50 cm

Intenzivan snijeg padat će u narednih nekoliko dana na području Dinarida u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini gdje se očekuje do 50 cm novog snijega. Slične količine snježnih padavina očekuju se u dijelovima Srbije i Rumunjske.

Foto: Bigstockphoto/Sergey-USSR
  • 443
  • 73
  • 0

U idućih nekoliko dana prognostičari najavljuju jake padavine i to u snježnom obliku pa ako ste već pod snijegom, znajte da će ga napdati još, i to do pola metra! Zabijelit bi se mogli i oni krajevi u kojima je snijeg do sada tek propadivao. 

Hladna fronta kretat će se preko zapadnog i središnjeg Mediterana u iduća tri do četiri dana te donijeti snažne sniježne nanose na dijelove Balkana. Posebno intenzivne padavine očekuju se u zapadnoj Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, dijelovima Crne Gore i u sjevernoj Albaniji. Lokalno se očekuje više od 50 cm snijega, prognozira Severe Weather Europe.  

Takođe, znatne se padavine očekuju u nižim područjima istočne Hrvatske, sjeverne Srbije i dijelovima Rumunjske gdje će pasti od 15 do 25 cm snijega. 

Umjerenih snježnih padavina bit će i u zapadnoj Sloveniji te dijelovima Mađarske, ali i na sjevernim i središnjim dijelovima Apenina. 

Dakle, pozavršavajte vanjske poslove što je prije moguće kako biste se mogli posvetiti čišćenju snijega u narednim danima. 


Tagovi

Prognoza Snijeg Snježne padavine