Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 16.08.2016. 10:00

Stabilnije i sunčanije do kraja tjedna

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u narednom periodu očekuju nas stabilnije vremenske prilike, uz mogućnost kratkotrajnih pljuskova.

Foto: Myriams-Fotos/pixabay.com
  • 206
  • 9
  • 0

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u narednom periodu očekuju nas stabilnije vremenske prilike, uz duže sunčane periode i manje padavina. Početkom sedmice jutarnje temperature kretaće se od 10 do 16 °C u unutrašnjosti, na jugu od 17 do 22, a dnevne od 27 do 31, na jugu od 31 do 34 °C.

Uz postepeni rast temperatura iz dana u dan, za vikend se očekuje da maksimalne vrijednosti u pojedinim dijelovima zemlje dostignu iznad 35 °C. U poslijepodnevnim satima, u Bosni će svakodnevno biti mogući kratkotrajni pljuskovi, ponegdje praćeni grmljavinom. Uz relativno povoljno stanje vlage tla, poljoprivredne kulture će imati optimalne uslove za rast i razvoj, a vremenske prilike neće u većoj mjeri ometati provođenje radova na otvorenom.

Foto: Myriams-Fotos/pixabay.com


Tagovi

Vremenska prognoza Federalni hidrometeorološki zavod Sunčano Temperatura Pljuskovi

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]