Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 16.06.2017. 14:00

Pretežno oblačno s malo kiše, vjetrom i burom

U većem dijelu zemlje prognostičari najavljuju pretežno oblačno vrijeme s malo kiše i temperaturama do 30°C.

  • 634
  • 39
  • 0

I ovaj će vikend vrijeme biti nestabilno, pretežno oblačno, s malo kiše i lokalnim pljuskovima. Uz vjetar i buru bit će lakše pretrpjeti relativno visoke temperature.

U Federalnom hidrometeorološkom zavodu za subotu prognoziraju u većem dijelu zemlje pretežno oblačno, na jugu umjerenu naoblaku. U jutarnjim se satima kiša očekuje u sjevernim, centralnim i istočnim dijelovima zemlje. U drugom dijelu dana rijetko u Bosni lokalno može pasti malo kiše. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, na jugu od 15 do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 25°C, na jugu od 26 do 30°C.

Pretežno oblačno vrijeme se prognozira u nedjelju. U drugoj polovini dana očekuje se slaba kiša u centralnim, istočnim, sjevernim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Poslije podne smanjenje oblačnosti u Krajini i na jugu. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između 9 i 13°C, na jugu od 13 do 17°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 17 i 23°C, na jugu od 24 do 27°C.

U ponedjeljak, na jugu zemlje sunčano. U centralnim i istočnim područjima dio prijepodneva pretežno oblačno. Većinom se očekuje umjerena naoblaka. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog smjera, u Hercegovini umjereno jaka bura koja će poslije podne oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka između 10 i 14°C, na jugu od 14 do 18°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 23 i 28°C, na jugu od 27 do 30°C.


Tagovi

Agro prognoza Radovi u polju Prognoza Oblačno Bura Kiša


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#Zelena je boja rasta, prirode i novca. Također, smirujuća boja, koja odgovara našim osjetilima.

To je također i boja povezana sa zavišću, dobrom srećom, velikodušnoću i plodnošću. Tradicionalna je boja mira, harmonije i dobre energije.