Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 02.11.2018. 14:30

Oblačno i toplo - slaba kiša tek iza nedjelje

Natprosječno toplo i suho vrijeme nastavlja se i prvih dana novembra. Moguća slaba kiša u ponedjeljak, u Hercegovini. Temperature će na jugu ići i do 25 °C.

Foto: Pixabay/Kantasimo
  • 81
  • 3
  • 0

Vrijeme ove godine kao da se sa nama šali. Natrposječno visoke temperature, bez padavina nije vrijeme uobičajeno za novembar. 

U subotu pretežno oblačno vrijeme. Tokom poslijepodneva na istoku, sjeveroistoku Bosne i u Hercegovini očekuje se djelimično razvedravanje. Prije podne ponegdje u Bosni je moguća slaba rosulja. Vjetar u Bosni slab promjenljivog smjera, a u Hercegovini slaba bura. Jutarnje temperature od 11 do 16, na jugu do 18, a dnevne od 17 do 23, na jugu do 25 °C, prognozira Federani hidrometeorološki zavod. 

Pretežno oblačno vrijeme bit će u Bosni i u nedjelju, uz postepeno smanjenje oblačnosti u centralnim, istočnim i zapadnim područjima. U Hercegovini uglavnom sunčano uz umjerenu naoblaku. Jutarnje temperature od 7 do 12, na jugu od 14 do 18, a dnevne od 16 do 22, na jugu do 25 °C.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne slaba kiša je moguća u Hercegovni, zapadnim, jugozapadnim i centralnim područjima Bosne. Jutarnje temperature od 8 do 13, na jugu od 14 do 17, a dnevne od 14 do 20 °C.

U većem dijelu naše zemlje u utorak pretežno sunčano vrijeme. Prije podne u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove može biti magle i niske naoblake. Jutarnje temperature od 7 do 12, na jugu do 16, a dnevne od 15 do 21, na jugu do 23 °C.


Tagovi

Agro prognoza Prognoza Vrijeme Toplo


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.