Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 06.10.2017. 15:00

Oblaci, bura i slaba kiša

Postepeno smanjivanje oblačnosti očekuje se u subotu popodne, no nakon toga, u nedjelju i ponedjeljak opet očekujte oblačno vrijeme i slabe lokalne kiše.

Foto: Bigstockphoto/zakaz
  • 193
  • 12
  • 0

Loše vrijeme nastavlja se i kroz vikend pa ne planirajte veće radove na njivi.

Federalni hidrometeorološki zavod za subotu prije podne prognozira pretežno oblačno vrijeme. U centralnim, istočnim, sjevernim i sjeveroistočnim područjima prije podne kiša, a snijeg ili susnježica iznad 700 metara nadmorske visine. Glavnina padavina u jutarnjim satima. U Hercegovini kiša se očekuje u jutarnjim satima. U drugoj polovini dana u Bosni postepeno smanjenje oblačnosti, a u Hercegovini razvedravanje. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini jaka bura koja će od poslijepodnevnih sati oslabiti. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 1 i 5, na jugu od 7 do 11, a najviša dnevna temperatura zraka od 7 do 14, na jugu od 14 do 18 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u nedjelju umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. U večernjim satima na sjeveru i sjeveroistoku zemlje lokalno slaba kiša. Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 1 i 5, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 13 i 18 stupnjeva.

U ponedjeljak sunčanije u Hercegovini. U Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, prije podne lokalno može pasiti malo kiše. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na jugu od 6 do 10, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 13 i 19, na jugu do 21 stupanj.

Foto: Bigstockphoto/zakaz86


Tagovi

Agro prognoza Radovi u polju Prognoza Kiša Magla Bura


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.