Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 27.07.2018. 18:00

Nestabilno vrijeme nastavlja se i tijekom vikenda

Nepovoljni vremenski uslovi u Bosni nastavljaju se i ovoga vikenda. U Hercegovini lokalni pljuskovi i grmljavina još u subotu, a nakon toga stabilnije vrijeme.

Foto: Pixabay/Didgeman
  • 235
  • 17
  • 0

U subotu umjereno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom u Bosni, prognozira Federalni hidrometeorološki zavod. U Hercegovini lokalni pljuskovi i grmljavina se očekuju poslije podne. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu od 20 do 23, a najviša dnevna od 26 do 32, na jugu od 29 do 34 stupnja.

U Bosni u nedjelju umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu od 20 do 23, a naviša dnevna od 27 do 34 stupnja.

U ponedjeljak u Bosni prije podne malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od 15 do 21, na jugu od 20 do 23, a naviša dnevna od 27 do 33, na jugu do 35 stupnjeva.


Tagovi

Agro prognoza Prognoza Kiša Pljuskovi Grmljavina Sunčano


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#Zelena je boja rasta, prirode i novca. Također, smirujuća boja, koja odgovara našim osjetilima.

To je također i boja povezana sa zavišću, dobrom srećom, velikodušnoću i plodnošću. Tradicionalna je boja mira, harmonije i dobre energije.