Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 31.05.2019. 16:00

Majske padavine nastavljaju se i u junu?

Ako se po jutru dan poznaje, čini se da će i nadolazeći juni biti kišan.

Foto: Pixabay/Irina_kukuts
  • 195
  • 14
  • 0

Kiša ne posustaje. Maj će ju ispratiti, a juni dočekati i nastaviti u istom ritmu. Čitav vikend, a i početak iduće sedmice bit će oblačan sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. 

U subotu u Bosni oblačno, a u Hercegovini malo do umjreno oblačno i sunčano. Tokom dana u Bosni sa kišom. U Hercegovini slaba kiša ili pljuskovi se očekuju od sredine dana prema poslijepodnevnim satima. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu zemlje do 24 stupnja, prognozira Federalni hidrometeorološki zavod. 

U Bosni u nedjelju pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini umjerena oblačno. U drugoj polovini dana, u većem djelu zemlje su mogući lokalni pljuskovi. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22, na jugu zemlje do 26 stupnjeva.

U ponedjeljak u čitavoj zemlji pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stupnja.

 


Tagovi

Agro prognoza Prognoza Padavine Kiša Grmljavina Pljuskovi


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Magic Ice, prvi sladoled iz BiH dobio priznanje za najuspješniji nastup na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru. Opširnije o prvom bh. sladoledu čitajte na linku - https://t.ly/TFK97