Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 24.05.2019. 16:00

Lijepo vrijeme za vikend iskoristite za radove na otvorenom jer u ponedjeljak...

Ovoga će vikenda prevladavati umjereno oblačno i sunčano vrijeme, a lokalni pljuskovi očekuju se na području Hercegovine, Krajine i jugozapada Bosne.

Foto: Bigstockphoto/NataliaL
  • 174
  • 14
  • 0

Nakon dugotrajnih padavina i vremena koje nije pogodovalo radovima na otvorenom, vrijeme se stabiliziralo, zemlja prosušila pa ćete ovoga vikenda moći obavljati sjetvu, sadnju, okopavanje, zaštitu voćaka i druge radove otovrenom. 

U subotu malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječene tokove moguća je magla ili niska oblačnost. U poslijepodnevnim satima lokalni pljuskovi se očekuju na području Hercegovine, Krajine i jugozapada Bosne. Vjetar slab promijenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 26 stupnjeva, prognozira Federalni hidrometeorološki zavod. 

U Bosni i Hercegovini u nedjelju malo do umjereno oblačno prije podne. U drugoj polovini dana naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26 stupnjeva.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini oblačno sa kišom i pljuskovima. Vjetar umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20 stupnjeva.


Tagovi

Agro prognoza Radovi na otvorenom Sunčano Oblačno Lokalni pljuskovi Padavine Vikend


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kako vi zovete ovo !? Dosta se koriste u islamskoj tradiciji u mjesecu Ramazanu !