Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 21.04.2017. 14:00

Jutra u minusu, raste dnevna temperatura

Vremenska prognoza do 25. aprila.

Foto: Pixabay/vieleineinerhuelle
  • 1.862
  • 119
  • 0

Prema prognozi Federalnog hdirometeorološkog zavoda, pred nama su i za vikend jutra u minusu. U subotu u jutarnjim satima mraz i prohladno. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, malo do umjereno oblačno i nešto sunčanije na jugu. Jutarnja temperatura od -6 do 0, na planinama i do -12, na jugu od 2 do 6, a najviša dnevna od 7 do 14, na jugu do 16 stupnjeva.

U nedjelju, u Bosni pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom. U Hercegovini umjereno oblačno. Poslije podne uz postepeno naoblačenje moguća je mjestimična i slaba kiša. Krajem dana, postupan prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu od 2 do 7, a najviša dnevna od 5 do 11, na jugu od 13 do 16 stupnjeva.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, u Hercegovini i jugozapadnim djelovima mjestimično i sa slabom kišom. pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu od 2 do 7, a najviša dnevna od 9 do 15, na jugu od 15 do 18 stupnjeva.

Foto: Pixabay/vieleineinerhuelle


Tagovi

Agro prognoza Kiša Oblačno Padavine Mraz Minusi


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.