Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 26.05.2017. 16:00

Jutarnje temperature savršene za rad u polju

Vremenska prognoza od 27. do 29. maja.

Foto: Pixabay/palmera
  • 529
  • 31
  • 0

Nakon vrlo nepovoljnog vremena u gotovo svim dijelovima Bosne i Hercegovine, ovaj će vikend i početak tjedna ipak većinom biti topao i obasjan suncem.

Federalni hidrometeorološki zavod u subotu u Hercegovini najavljuje pretežno sunčano vrijeme, a u Bosni umjereno i pretežno oblačno. Od sredine dana prema večernjim satima u Bosni sa slabim lokalnim pljuskovima. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 7 i 12°C, na jugu od 12 do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 24°C, na jugu zemlje od 24 do 28°C.

U nedjelju će prevladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U centralnim i istočnim područjima Bosne ujutro će po kotlinama biti niske naoblake. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 12°C, na jugu zemlje od 12 do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 22 i 26°C, na jugu zemlje do 30°C.

U ponedjeljak će u Bosni i Hercegovini biti pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 12°C, na jugu od 12 do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 30°C.

Foto: Pixabay/palmera


Tagovi

Agro prognoza Radovi u polju Prognoza Sunčano Oblačno Bura


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U nekim hladnijim krajevima BiH se još sije krompir...