Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 05.01.2018. 17:00

Idućih dana do 15°C stupnjeva

Nastavlja se nadprosječno toplo vrijeme i ovoga vikenda te početkom idućeg tjedna, uz povremenu slabu kišu i maglu.

Foto: Pixabay/ASimagined
  • 409
  • 19
  • 0

Proljeće prije proljeća - tako bismo mogli nazvati vrijeme koje je prisutno već duži period. Umjesto debelog snježnog pokrivača, jedine padavine će biti tek slaba kiša ili rosulja, a moguća je i magla. Što će donijeti ovakvo vrijeme, pokazat će - vrijeme.

Sutra (subota) u Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom ili rosuljom, najavljuje Državni hidrometeorološki zavod. U ostatku zemlje prije podne umjereno oblačno, a tokom dana sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu od 6 do 10, a najviša dnevna od 8 do 15 stupnjeva.

U nedjelju umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u zapadnim područjima može pasti i malo kiše. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu od 8 do 11, a najviša dnevna od 8 do 15 stupnjeva.

Umjereno do pretežno oblačno vrijeme prognozira se i za ponedjeljak. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu od 8 do 11, a najviša dnevna od 8 do 15 stupnjeva.

U utorak pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne i krajem dana, ponegdje u zapadnim i jugozapadnim djelovima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu od 8 do 11, a najviša dnevna od 8 do 15 stupnjeva.

Foto: Pixabay/ASimagined


Tagovi

Prognoza Agro prognoza Kiša Oblačno Magla


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.