Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 14.06.2016. 10:00

I dalje oblačno s kišom i pljuskovima

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, od četvrtka bi trebao uslijediti stabilniji period sa porastom temperature zraka.

Foto: Dorian Krauss/Pixabay
  • 351
  • 12
  • 0

Vrijeme nikako ne ide na ruku poljoprivrednicima. Kiša, pljuskovi i grmljavina te nešto svježije vrijeme očekuje nas i danas dok će sutra biti pretežno oblačno sa slabom kišom i lokalnim kratkotrajnim pljuskovima.

Oblaci i dalje prijete kišom

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, od četvrtka bi trebao uslijediti stabilniji period sa porastom temperature zraka. Za očekivati je malu do umjerenu naoblaku i na jugu zemlje jugo. Pretežno sunčano trebalo bi nam biti u petak, barem ujutro jer u drugoj polovini dana nas očekuje jači razvoj oblačnosti te pljuskovi i grmljavina. Padavine se očekuju uglavnom u Krajini i sjevernim područjima Bosne.

Najniža jutarnja temperatura zraka, prema FHMZ, cijeli tjedan će se kretati između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 15°C.a najviša dnevna uglavnom između 19 i 25°C.

Foto: Dorian Krauss/Pixabay


Tagovi

Agroprognoza FDMZ Kiša Padavine Pljuskovi


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.