Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 07.10.2019. 14:00

Grijat ćemo se početkom sedmice, zatim slijedi lokalna kiša

Federalni hidrometeorološki zavod donosi nam prognozu vremena za početak sedmice

Foto: Pixabay/andersfloor
  • 110
  • 9
  • 0

Federalni hidrometeorološki zavod donosi nam prognozu vremena za početak sedmice. Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17°C, na jugu zemlje od 18 do 23°C.

U utorak, 8.10.2019., u Bosni više oblačnosti prije podne, po kotlinama sa maglom. U drugoj polovini dana pretežno sunčano. U većem dijelu Hercegovine pretežno sunčano vrijeme. Više oblačnosti prije podne na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5°C, na jugu zemlje od 7 do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17°C, na jugu zemlje od 18 do 22°C.

U srijedu, 9.10.2019., u Bosni se veći dio dana prognozira pretežno sunčano vrijeme. Naoblačenje u noći na četvrtak. U Hercegovini sunčano prije podne, a naoblačenje od sredine dana do poslijepodnevnih sati. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje od 7 do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24°C.

U četvrtak, 10.10.2019., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Padavine većinom u Bosni, a u Hercegovini lokalno slabija kiša. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 11°C, na jugu zemlje do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 17°C na jugu zemlje od 18 do 23°C.


Tagovi

Vremenska prognoza Sunčano Kiša Oblačno Agro prognoza Padavine


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]