Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 04.05.2018. 16:00

Grad, pljuskovi i grmljavina - tri dana nestabilnog vremena

U subotu je moguća pojava grada, a obilni lokalni pljuskovi bit će neizbježni.

Foto: Pixabay/byrev
  • 428
  • 30
  • 0

Nakon što je ovih dana u nekim dijelovima BiH padao i grad nanijevši štete poljoprivrednicima, ovakav bi se scenarij mogao ponoviti i u subotu. U svakom slučaju, pred nama su tri dana nestabilnog vremena sa pljuskovima, grmljavinom i padom temperature. 

Led nosio cijele oranice, ima štete i na voću

Poslove na otvorenom dobro planirajte. Kiša će svakako dobro doći svim usjevima, no u slučaju da posijete sjeme prije pljuskova, oni bi ga mogli "upljeskati". 

Tako će u subotu u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa jačim pljuskovima i grmljavinom. Lokalno će biti obilnih pljuskova, a moguća je i pojava grada. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 13, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 18 i 22, na jugu zemlje do 25 stupnjeva.

U nedjelju će prevladavati pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima. Moguća je slabija grmljavina. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15, a najviša dnevna temperatura zraka između 17 i 22, na jugu zemlje od 24 do 28 stupnjeva.

U BiH u ponedjeljak pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 12, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 16 i 21, na jugu zemlje od 24 do 28 stupnjeva.


Tagovi

Agro prognoza Prognoza Grad Pljuskovi


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kako vi zovete ovo !? Dosta se koriste u islamskoj tradiciji u mjesecu Ramazanu !