Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prgonoza
  • 01.03.2019. 16:00

Februar zarazio mart - nastavljaju se visoke temperature

Neuobičajeno visoke temperature okončale su ovogodišnji februar, a isto se nastavilo u prvim danima marta.

Foto: Pixabay/7753727
  • 288
  • 47
  • 0

Bajam u Hercegovini je probeharao, što možete provjeriti na našem KLUB-u.

Iako svi znamo kako ovako visoke temperature u ovo doba godine nisu zdrave, sigurni smo kako ste ga jedva dočekali, kako bi obavili radove na otvorenom, počistili bašte, aršovili, sadili, sijali. Tako će biti i idućih dana, uz neznatne padavine u pojedinim dijelovima zemlje. 

U subotu u Bosni prije podne pretežno oblačno vrijeme uz postepeno smanjenje oblačnosti tokom poslijepodneva. U Hercegovini sunčano. U jutarnjim satima i dio prijepodneva u Bosni je moguća slaba kiša, a na planinama slab snijeg. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu od 5 do 8, a najviša dnevna od 6 do 12, na jugu od 13 do 17 stupnjeva, navodi Federalni hidrometeorološki zavod. 

U jutarnjim satima, u nedjelju, u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Ponegdje u planinskim područjima moguće je provijavanje slabog snijega. Tokom dana, postupno smanjenje oblačnosti. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura od 0 do 5, na jugu od 2 do 8, a najviša dnevna od 10 do 16 stupnjeva.

U ponedjeljak malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. U Bosni, u večerenjim satima, se očekuju i padavine. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu od 2 do 8, a najviša dnevna od 11 do 16, na jugu do 19 stupnjeva.


Tagovi

Agro prognoza Oblačno Behar Slaba kiša Padavine


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#Zelena je boja rasta, prirode i novca. Također, smirujuća boja, koja odgovara našim osjetilima.

To je također i boja povezana sa zavišću, dobrom srećom, velikodušnoću i plodnošću. Tradicionalna je boja mira, harmonije i dobre energije.