• Vremenska prognoza
  • 11.01.2018. 14:00

Do kraja sedmice oblačno sa slabom kišom

Federalni hidrometeorološki zavod nam donosi prognozu vremena do kraja semice.

Foto: skeeze/pixabay.com
  • 101
  • 9
  • 0

Federalni hidrometeorološki zavod nam donosi prognozu vremena do kraja semice. U petak, 12.01. nas u Bosni očekuje pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini umjereno do pretežno oblačno. U Bosni povremeno i ponegdje sa slabom kišom, a na planinama sa slabim snijegom. Tokom dana ponegdje u Krajini je moguća i susnježica. Jutarnja temperatura od -1 do 5, na jugu od 4 do 8, a najviša dnevna od 2 do 8, na jugu od 10 do 13 stupnjeva.

U subotu u Bosni ponovno pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša se očekuje ponegdje u centralnim, zapadnim i sjevernim djelovima. Na planinama i slab snijeg. U Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu od 3 do 7, a najviša dnevna od 2 do 8, na jugu od 8 do 12 stupnjeva.

U nedjelju u Bosni opet možemo očekivati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti donosi slabu kišu. Na planinama i slab snijeg. Jutarnja temperatura od -4 do 1, na jugu od 2 do 5, a najviša dnevna od 2 do 7, na jugu od 8 do 10 stupnjeva.

Foto: skeeze/pixabay.com


Tagovi

Vremenska prognoza Federalni hidrometeorološki zavod Sunčano Temperatura


Autorica

Karolina Tušek

Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi