AgroKlub.ba

\

Agro prognoza

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Agro prognoza » Do kraja sedmice oblačno sa slabom kišom

Do kraja sedmice oblačno sa slabom kišom

Vremenska prognoza

Do kraja sedmice oblačno sa slabom kišom

Datum: 11.01.2018. 14:00

Kategorija:

Agro prognoza

Federalni hidrometeorološki zavod nam donosi prognozu vremena do kraja semice.

Federalni hidrometeorološki zavod nam donosi prognozu vremena do kraja semice. U petak, 12.01. nas u Bosni očekuje pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini umjereno do pretežno oblačno. U Bosni povremeno i ponegdje sa slabom kišom, a na planinama sa slabim snijegom. Tokom dana ponegdje u Krajini je moguća i susnježica. Jutarnja temperatura od -1 do 5, na jugu od 4 do 8, a najviša dnevna od 2 do 8, na jugu od 10 do 13 stupnjeva.

U subotu u Bosni ponovno pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša se očekuje ponegdje u centralnim, zapadnim i sjevernim djelovima. Na planinama i slab snijeg. U Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu od 3 do 7, a najviša dnevna od 2 do 8, na jugu od 8 do 12 stupnjeva.

U nedjelju u Bosni opet možemo očekivati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti donosi slabu kišu. Na planinama i slab snijeg. Jutarnja temperatura od -4 do 1, na jugu od 2 do 5, a najviša dnevna od 2 do 7, na jugu od 8 do 10 stupnjeva.

Foto: skeeze/pixabay.com

Broj pregleda članka: 100; Uspješnost članka: 9

Tagovi: Vremenska prognoza, Temperatura, Sunčano, Federalni hidrometeorološki zavod

Ključne riječi članka: do, kraja, sedmice, oblacno, sa, slabom, kisom, oblačno, pretežno, najviša, stupnjeva, temperatura, dnevna, planinama, vrijeme, bosni, ponegdje, jutarnja, pretežno oblačno, najviša dnevna, oblačno vrijeme, jutarnja temperatura, pretežno oblačno vrijeme


Karolina Tušek

Svi tekstovi autora

Autorica Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!