Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 13.07.2018. 16:30

Čekaju nas visoke temperature i lokalni pljuskovi

Za vikend očekujte rijetke i slabe pljuskove, no već početkom tjedna, u ponedjeljak popodne očekuje se kiša, pljuskovi i grmljvavina.

Foto: Pixabay/Skitterphoto
  • 483
  • 32
  • 0

Kišni juli donio je velike probleme poljoprivrednicima. Pšenica je povaljana, loše kvalitete, neka čak klija u klasu. Voće je zbog velikog postotka vlage sklono truljenju, a povrće raznim oboljenjima

Slično će se vrijeme nastaviti i u idućim danima. 

U subotu u većem dijelu Bosne sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U Hercegovini pretežno vedro. Poslije podne rijetki i slabi lokalni pljuskovi su mogući ponegdje u istočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren u Bosni sjeverni i sjeveroistočni. U Hercegovini u jutarnjim satima slaba bura, a u ostatku dana umjeren jugozapadni vjetar. Jutarnje temperature od 13 do 19, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 24 do 30, na jugu od 29 do 34 °C.

U Bosni u nedjelju sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U Hercegovini pretežno vedro. Poslije podne rijetki i slabi lokalni pljuskovi su mogući ponegdje u centralnim, istočnim i jugozapadnim područjima Bosne. Jutarnje temperature od 13 do 19, na jugu od 19 do 24, a dnevne od 27 do 34 °C.

U ponedjeljak veći dio dana pretežno sunčano, uz postepeno naoblačenje poslije podne. Krajem dana i u večernjim satima u Bosni se očekuje kiša, pljuskovi i grmljavina. Jutarnje temperature od 13 do 19, na jugu od 19 do 24, a dnevne od 28 do 34 °C.

Umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima bit će i u utorak. Na jugu Hercegovine uglavnom bez padavina. Jutarnje temperature od 13 do 19, na jugu od 19 do 23, a dnevne od 23 do 29, na jugu od 28 do 33 °C.

 


Tagovi

Agro prognoza Pljuskovi Kiša Grmljavina


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.