Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 20.01.2017. 15:00

Bez padavina za vikend, no i dalje u minusu

Za vikend će biti oblačno u Krajini, na sjeveru i sjeveroistoku Bosne dok će u ostatku zemlje biti sunčano.

Foto: Pixabay/etnatski
  • 315
  • 15
  • 0

Pred nama je vikend bez padavina. Kako najavljuju iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u subotu će u Krajini, na sjeveru i sjeveroistoku Bosne biti oblačno. Po kotlinama centralne i istočne Bosne sa maglom. U ostalim područjima naše zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnosti. Jutarnje temperature od -14 do -6, na jugu od -2 do 3, a dnevne od -4 do 2, na jugu od 7 do 12 °C.

U nedjelju u Krajini, na sjeveru i sjeveroistoku Bosne oblačno. Po kotlinama centralne i istočne Bosne sa maglom. U ostalim područjima naše zemlje sunčano. Jutarnje temperature od -14 do -6, na jugu od -2 do 3, a dnevne od -4 do 2, na jugu od 8 do 12 °C. Isto nas vrijeme očekuje i u ponedjeljak s tim da u večernjim satima dolazi naoblačenje sa juga. Jutarnje temperature od -10 do -4, na jugu od -1 do 3, a dnevne od -2 do 4, na jugu od 9 do 14 °C.

U utorak će biti oblačno. Slaba kiša se očekuje u Hercegovini. Na zapadu Bosne sa kišom i snijegom. Padavine slabog intenziteta. Jutarnje temperature od -10 do -4, na jugu od 2 do 7, a dnevne od -3 do 2, na jugu od 6 do 12 °C.

Foto: Pixabay/etnatski


Tagovi

Agro prognoza Oblačno Magla Sunčano


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.