• Kotula
  • 01.03.2019. 09:00

Nema više boli u leđima sa Kotula stolicom

Nema više klečanja, čučanja ili pognutih leđa u obavljanju poslova u bašti. Udobno okretno sjedalo podešava se prema vašim potrebama, dok gume i ručica upravljača olakšavaju manevriranje i upravljanje dok sjedite.

Foto: Youtube/screenshot
  • 62
  • 7
  • 0

Kompanija Kotula's razvila je praktičnu stolicu na kotačima koja omogućuje da se lakše uhvatite u koštac sa zadacima kao što su vrtlarstvo i orezivanje, a da pritom manje opterećujete leđa, koljena i noge. Nema više klečanja, čučanja ili pognutih leđa u obavljanju poslova u bašti. Udobno okretno sjedalo podešava se prema vašim potrebama, dok gume i ručica upravljača olakšavaju manevriranje i upravljanje dok sjedite.

Stolica je također opremljena prikladnim organizatorom za nošenje alata i držačem spremnika ili velike posude za zalijevanje. Izrađena je od čelika otpornog na vanjske uvjete i na hrđu. 

Kompanija omogućuje garanciju na stolicu godinu dana, a cijena joj je oko 600 kuna. Ovo bi bio odličan poklon nekome tko zaista uživa u vrtu. Slažete se?

Kako ova stolica izgleda u funkciji, pogledajte u videoprilogu:


Tagovi

Kotula Pomoć u bašti Stolica za baštu


Autorica

Karolina Tušek

Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi