Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Trenerica bikova
  • 13.08.2019. 09:30

Martina Batista najbolja je kondicijska trenerica bikova u BiH!

Martina na svakom treningu sa svojim bikom Peranom trči najmanje dva sata kako bi ga pripremila za arenu no ističe kako nitko od njezinih prijatelja ne voli ono čime se ona bavi, ali je podržavaju rođaci iz Europe.

Foto: Youtube Srećko Stipović/screenshot
  • 989
  • 121
  • 0

Mlada Martina Batista iz Busovače nije ni manje ni više nego kondicijska trenerica bikova, i to najbolja u BiH. Martina je ljubav prema životinjama naslijedila od oca Pere koji ističe kako je jako ponosan na svoju kćerku. Njenu priču prenosi bh. videonovinar i youtuber Srećko Stipović. Kako u njegovom videu priča Martina, s bikovima je počela raditi jer joj je bilo žao gledati da se njezin otac sam brine o životinjama.

Martina na svakom treningu sa svojim bikom Peranom trči najmanje dva sata kako bi ga pripremila za arenu no ističe kako nitko od njezinih prijatelja ne voli ono čime se ona bavi, ali je podržavaju rođaci iz Europe.

Peran je veliki mezimac u obitelji Batista

Bik Peran ima desetak pobjeda iza sebe, a svakodnevno trenira na obližnjim brdima i planinama: "Ne bojim se. Treniram Perana svaki dan. Trčimo dva sata, umorim se, ali moramo trenirati da Peran pobijedi. Kad pobijedi, skačem od radosti, navijam za njega, poljubim ga, plačem od dragosti. Drago mi je kad mi ljudi čestitaju", kaže Batista. 

Njen otac Pero ispričao je kako ima "šestero djece, a ona najviše voli ovo. Ne branim joj i učinit ću sve što treba da ima ono što joj je zadovoljstvo. Ona to voli, da ne voli, ne bi ni trčala. Bez nje korida ne može završiti".

Peran je veliki mezimac u obitelji Batista. Trenutno se sprema za novu borbu u Visokom 15. rujna, a nakon toga je borba na Rostovu. Do nove borbe Martina će vrijedno raditi s njim, a kako kaže, žito, voda i trening su najvažnije stvari koje su mu potrebne, piše Akta.ba.


Izvori

Akta


Tagovi

Martina Batista Trenerica bikova