Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Otkup junadi
  • 05.11.2019. 13:00

Objavljen poziv za otkup junadi - rok do kraja radne sedmice

Količine za koje otkupljivač izražava zainteresovanost ne mogu biti manje od 200 grla za period otkupa. Rok za izražavanje interesa je do petka, 8.11.2019 godine do 10 časova.

Foto: Pixabay/Couleur
  • 525
  • 43
  • 0

Na osnovu Zaključka Vlade Republike Srpske od 31.10.2019. godine o potrebnom hitnom interventnom otkupu tržišnih viškova tovnih junadi, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede poziva otkupljivače junadi sa sjedištem u Republici Srpskoj, a koji su registrovani za obavljanje djelatnosti klanja, prerade i izvoza živih životinja, za izražavanje interesa za interventni otkup junadi minimalne težine 550 kg žive mjere od domaćih uzgajivača u periodu do 31. januara 2020. godine, stoji u saopštenju na stranicama Vlade RS. 

Pravo na izražavanje interesa imaju otkupljivači junadi, koji imaju veterinarski kontrolni broj ili identifikacioni broj farme za subjekte koji vrše izvoz, a prema evidencijama Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS i koji dostave dokumentaciju koja je precizirana u Pozivu za izražavanje interesa, kojeg otkupljivači mogu preuzeti na internet stranici Ministarstva ili u dokumentu ispod teksta

Količine za koje otkupljivač izražava zainteresovanost ne mogu biti manje od 200 grla za period otkupa.

Osim Poziva, otkupljivači na internet stranici Ministarstva, i u dokumentu ispod teksta, mogu pronaći i spisak proizvođača junadi, prema evidenciji Agencije za agrarna plaćanja RS

Rok za izražavanje interesa je do petka, 8.11.2019 godine do 10 časova. Prijave na poziv se dostavljaju lično ili putem elektronske pošte na adresu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, mps@mps.vladars.net.

Sve informacije i primjedbe mogu se uputiti na telefon 051 338 330 ili mejl r.vucanovic@mps.vladars.net


Dokumenti


Tagovi

Otkup junadi Interventni otkup Rok Dokumentacija Prijava Količine


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.