Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sol&Agrifood
  • 06.04.2019. 14:00

Sol&Agrifood - mjesto susreta proizvođača hrane i kvalitetnih agroproizvoda

Sol & Agrifood mjesto je susreta ponude i potražnje za svim kvalitetnim agroprehrambenim specijalitetima koji su podeljeni u tri cjeline: hrana, ekstra devičansko maslinovo ulje i kraft piva.

Foto: Facebook/Sol&Agrifood
  • 58
  • 19
  • 0

Sol & Agrifood mjesto je susreta ponude i potražnje za svim kvalitetnim agroprehrambenim specijalitetima koji su podijeljeni u tri cjeline: hrana, ekstra djevičansko maslinovo ulje i kraft piva. Ova manifestacija okuplja učesnike i izlagače koji govore o svojim proizvodima, mjestima porijekla, tradicijama, sirovinama, kupcima, koji otkrivaju nove prehrambene specijalitete putem čula koji poboljšavaju njihovu jedinstvenost. 

Ovo je ukratko opis Međunarodnog sajma hrane Sol&Agrifood, gdje se može ostvariti direktan kontakt proizvođača sa kupcima i profesionalcima iz oblasti agroprehrambenih proizvoda. 

Sajam izlazi u susret potrebama i malog i velikog izlagača, omogućava stupanje u kontakt sa kupcima iz preko 130 zemalja, učestvovanje na B2B sastancima, sa komercijalnim delegacijama na najzanimljivijim međunarodnim tržištima.

O svom proizvodu izlagači mogu ispričati na radionicama, raznim degustacijama ili kuvarskim izložbama. Posjetioci mogu naučiti nešto više o organoleptičkoj vrijednosti izloženih specijaliteta, da prate kuvarske emisije, ali i da nauče kako da predstave odabrane proizvode i da ih uspješno prodaju svojim klijentima.

Prošle godine na sajmu bilo je ukupno 326 izlagača, od toga 15 stranih, preko 52 hiljade posjetilaca, od toga preko 16.000 iz inostranstva. 

Sajam se održava od 07. do 10. aprila, u Veroni (Italija) gdje se istovremeno održava i Vinitaly. 

53. Vinitaly u Veroni - najveća izložba vina u svijetu

 


Fotoprilog


Tagovi

Sol&Agrifood Verona Vinitaly Međunarodni sajam hrane


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.