Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 25.03.2017. 12:00

Osvojite ulaznice za Proljetni bjelovarski sajam!

Agroklub vas vodi na 20. proljetni međunarodni bjelovarski sajam!

  • 2.232
  • 320
  • 0

Agroklub vas vodi na 20. proljetni međunarodni bjelovarski sajam! Ovogodišnji sajam održat će se od 31. marta do 02. aprila 2017. godine koji će se u organizaciji Bjelovarskog sajma održati na već tradicionalnom Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara.

Proljetni sajam obuhvaća cjelokupan program poljoprivredne mehanizacije brojnih robnih marki, zaštitnih sredstava za bilje, sjemenje. Upravo na ovoj priredbi bit će predstavljeni noviteti u poljoprivredi. Izloženi će biti poljoprivredni strojevi, šumarska mehanizacija i traktori domaće proizvodnje.

500 izlagača iz 15 zemalja!

Manifestacija je to koja se godinama smatrala manjom manifestacijom od Jesenskog sajma no dosegla je ogroman broj izlagača, a ako je suditi po prošlogodišnjim brojkama posjetitelja, očekuje se da će ove godine broj biti i veći te vas na više od 235 četvornih metara sajma očekuje 500 izlagača iz 15 zemalja te više od 50.000 posjetitelja!

U sklopu Proljetnog međunarodnog sajma održat će se i Drvni svijet - prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije te Mladi poljoprivrednici - međunarodni dani mladih poljoprivrednika na sajmu mjesto je gdje mladi menadžeri u agrobiznisu imaju priliku promovirati svoje, ali i prikupiti kvalitetne ideje drugih stranih i domaćih poljoprivrednika.

Kako do besplatnih ulaznica?

Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi 10 najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice! Prijave traju do ponedjeljka, 27. marta 2017. godine do 12:00 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Dobitnici će biti kontaktirani putem e-mail adrese koju su napisali u prijavi, a za ulaz na sajam potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu koju će pokazati na glavnom ulazu.

Sretno i vidimo se na 20. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Tagovi

Gudovac Bjelovarski sajam Ulaznice Prijava Proljetni sajam


Partner

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Nišićka visoravan (BiH), zadnjih godina poznata i po uzgoju heljde, procjenjuje se da je ovdje heljdom zasijano više od 1.000 dunuma zemljišta. Heljda uspijeva na visokim nadmorskim visinama, te je Nišićka visoravan, po svojim uslovima, ide... Više [+]