Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 21.08.2019. 11:00

Osvojite ulaznice za 27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam!

Agroklub vas vodi na 27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam i 4. Peti element te dvije sajamske manifestacije - HOROP i GRO-KO!

Foto: Vedran Stapić
  • 330
  • 88
  • 0

Agroklub vas, u suradnji s Bjelovarskim sajmom, vodi na 27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam i 4. Peti element te dvije sajamske manifestacije - HOROP i GRO-KO! Uz Proljetni sajam, ovo je najveća sajamska manifestacija ovoga tipa u Republici Hrvatskoj i u širem regionu, a održat će se na dobro poznatom Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara od 06.-08.09.2019

Bogata ponuda mehanizacije, đubriva, sjemenske robe...

Velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, te građevinska i komunalna oprema i strojevi "krasit" će Jesenski sajam, a svakako će ga obogatiti i ponuda za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova. 

Na Sajmu će se predstaviti i proizvodi hrvatskih obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a cjelokupni će program "začiniti" stručna predavanja, okrugli stolovi, razmjena znanja i iskustava. Bit će tu i prezentacije rada raznih stojeva i alata te Državna stočarska izložba, koja je jedina izložba takve vrste u Republici Hrvatskoj. 

Državna stočarska izložba

Svake godine na Jesenskom sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i stranih zemalja, dok se posjetitelji mjere u desecima tisuća. Koliko je ovaj sajam značajan na poljoprivrednoj sceni u cijelom regionu, dokazuje to i dolazak brojnih domaćih i stranih delegacija.

Kako osvojiti ulaznice?

Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi 5 najsretnijih čitatelja sa po dvije ulaznice! Prijave traju do srijede, 28. augusta, 2019. do 12 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Sretne dobitnike ćemo obavijestiti putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na sajam dobitnicima će trebati osobna iskaznica koju će pokazati na glavnom ulazu sajma.

Sretno i vidimo se na 27. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Tagovi

Bjelovarski sajam Jesenski sajam Gudovac Bjelovar Ulaznice


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner