Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 18.03.2019. 09:00

Osvojite ulaznice za 22. Proljetni bjelovarski sajam!

Agroklub poklanja 5x2 ulaznice za 22. proljetni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije te 4. drvni svijet. Saznajte kako do njih!

Foto: Vedran Stapić
  • 390
  • 77
  • 0

Najznačajnija i najveća manifestacija Bjelovarskog sajma - 22. proljetni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije te 4. drvni svijet održat će se 29.-31. marta 2019. na Sajamskom prostoru Gudovac. Agroklub vam poklanja 5x2 ulaznice, a na kraju članka pogledajte kako do njih!

Velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, te opreme i strojeva za šumarstvo i obradu drveta "krasit" će ovogodišnji Proljetni sajam. Ogroman izbor sjemenske robe, zaštitnih sredstava i umjetnih gnojiva za proljetnu sjetvu, te veliki izbor sadnica, cvijeća i alata za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova obogatit će Sajamski program.

Proizvodi hrvatskih obrtnika i OPG-ova

Na sajmu će se predstaviti i proizvodi obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a cjelokupni program će "začiniti" brojna stručna predavanja i okrugli stolovi, te prezentacije rada raznih strojeva i alata.

Svake godine na Proljetnom sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i stranih zemalja, dok se posjetitelji mjere u desecima hiljada.

Kako do besplatnih ulaznica?

Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi pet najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice! Prijave traju do 22. marta 2019. do 12:00 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Sretne dobitnike ćemo obavijestiti putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na sajam dobitnicima će trebati osobna iskaznica koju će pokazati na glavnom ulazu sajma. 

Sretno i vidimo se na 22. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Tagovi

Bjelovarski sajam Ulaznice Proljetni sajam Gudovac Mehanizacija Prijava


Partner