Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prijavite se
  • 20.01.2023. 13:30
  • Dobojska regija, Republika Srpska, Modriča

Modriča u septembru domaćin Sajma privrede

Organizatori sajma, pozivaju sve zainteresovane da na vrijeme rezervišu izložbeni prostor za predstavljanje svojih proizvoda i usluga

Foto: Sajam privrede
  • 91
  • 12
  • 0

U devetom mjesecu ove godine Modriča će biti domaćin 12. izadanja Sajma privrede, na kojem će predstaviti i izlagači iz oblasti turizma i poljoprivrede. Ovo je jedna od najvažnijih privrednih manifestacija na području ove opštine, a održat će se 7. i 8. septembra 2023., u sportskoj dvorani Kulturno-sportskog centra.

Tokom sajma je planirano održavanje različitih konferencija i razgovora privrednika o aktuelnim tematskim sadržajima iz oblasti proizvodnje i usluga, objavila je Kantonalna privredna komora Tuzla.

"Svrha sajma je da stvara i promoviše poduzetnički duh, poveže privedne subjekte sa različitih područja, te poveća konkurentnost privrednog sektora i privredni razvoj. Sajam će okupiti brojne finansijske institucije, nevladine organizacije i razvojne agencije koje pružaju podršku razvoju malog i srednje preduzetništva, uz medijsku promociju", stoji u najavi.

Organizatori sajma, pozivaju sve zainteresovane da na vrijeme rezervišu izložbeni prostor za predstavljanje svojih proizvoda i usluga i ostvare nove poslovne kontakte i ugovore. Sve dodatne informacije možete dobiti putem maila: sajam.modrica@gmail.com i oarmsp@gmail.com, ili telefona na brojeve: 053/814-065 i 053/811-372.


Tagovi

Sajam privrede Modriča Poljoprivreda Izlaganje na sajmu Prijave na sajam


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.