Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival vina
  • 31.05.2023. 13:30
  • Hercegovačko-neretvanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Mostar

Jeste li spremni za Herzegowine fest? Više od 200 vinskih etiketa

Događaj će okupiti više od četrdeset lokalnih vinara koji će predstaviti više od 200 vinskih etiketa s područja Hercegovine.

Foto: Martina K. Antelj
  • 147
  • 52
  • 0

Hercegovina dobija svoj festival vina. Kako je najavljeno, bit će ovo prilika da se Grad Mostar pozicionira kao središte vinske regije. Prvi Herzegowine fest, bit će održan 15. juna u prekrasnom ambijentu Restorana "Radobolja" - Rondo, u samom centru grada s početkom u 18h. Posvećen je promociji hercegovačkih, ali i vina iz drugih dijelova BiH.

Druženje uz vrhunske kapljice

Događaj će okupiti više od četrdeset lokalnih vinara koji će predstaviti više od 200 vinskih etiketa s područja Hercegovine. Također, događaj će upotpuniti i lokalne delicije te vrhunski muzički, kao i umjetnički program.

BiH jedina na svijetu u nazivu sadrži vina: "Nismo mi Hercegopatlidžan"

"Herzegowine fest, kao novi segment eno-gastro turističke ponude Mostara i Hercegovine, idealna je prilika za sve one koji se žele upoznati sa vinskom baštinom, lokalnim delicijama i kušati vrhunske okuse naše Hercegovine", poručili su organizatori uz poziv na druženje uz vrhunske kapljice vina.

Odličan brend

Istaknuli su kako im je cilj dokazati raznolikost i kvalitetu domaćih sorti vina kao i vinara, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni. Grad Mostar, koji je kandidiran za nagradu Svjetskog grada vina 2024., pokrovitelj je ovog festivala, a njegovo organiziranje podržala je i predsjednica FBiH, Lidija Bradara.

Predsjednica FBiH podržat će festival (Foto: Fb/Lidija Bradara)

"Vina koja vidite na fotografijama samo su dio ponude koju ova udruga promovira, a koja može i treba biti na ponos svima nama kao odličan brend, izvozni potencijal, ali i značajna privredna grana. Bit će mi zadovoljstvo podržati Herzegowine fest", navela je Bradara nakon sastanka s članovima udruženja.


Tagovi

Herzegowine fest Festival vina Mostar Lidija Bradara Vino


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.