Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jadranski sajam
  • 19.01.2020. 08:00
  • Budva

46. Sajam hrane i 29. Međunarodni sajam turizma u Budvi

U Budvi će se od 19. do 21. marta održati dva sajma koji se međusobno nadopunjuju.

Foto: Jadranski sajam
  • 67
  • 4
  • 0

Tradicionalni, već 46. Sajam hrane u Budvi (Crna Gora) održat će se od 19. do 21. marta. Ova izložba prehrambene industrije, poljoprivrede i pratećih djelatnosti izlagačima predstavlja poslovnu platformu za plasman i promociju proizvoda i usluga.

Ovaj je sajam prepoznatljiv po promotivnim i komercijalnim rezultatima izlagača iz područja poljoprivredne proizvodnje, prehrambene industrije, mediteranskih kultura, alkoholnih i bezalkoholnih pića, prerade ribe, industrije kave, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane i konditorske industrije.

Najstarija manifestacija u organizaciji Jadranskog sajma, odobrena od strane Globalne sajamske asocijacije kao UFI Approved Event, u kontinuitetu doprinosi uspostavljanju jakih i dinamičnih gospodarskih veza i aktivnosti između poslovnih subjekata i partnera na međunarodnom nivou, poručuju organizatori. 

Paralelno sa 46. Sajmom hrane, održat će se i 29. Međunarodni sajam turizma te 25. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste prednosti sinergije sajamskih platformi, zaključuju organizatori.


Tagovi

Sajam hrane Budva Najava Sajam turizma


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Broj primarnih korjenčića je specifičan za vrstu strnih žita i zbog toga se može koristiti za determinaciju vrste. Pšenica različitog roka sjetve se razlikuje i na osnovu ovoga pokazatelja. Prema tome, ozima pšenica klija sa tri, a jara sa... Više [+]