Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SAME traktori
  • 07.08.2017. 08:00

SAME ima traktora pobjednika!

Izvanredne mogućnosti Frutteto S ActiveDrive čine ga pouzdanim radnim partnerom za profesionalce koji trebaju stroj s vrhunskim hvatom, vučom i stabilnošću, što im omogućuje da rade u potpunoj sigurnosti i udobnosti.

  • 1.410
  • 219
  • 0

SAME Frutteto S ActiveDrive je početkom godine na Međunarodnom sajmu SIMA u Parizu, od strane novinara koji predstavljaju utjecajne evropske časopise u sektoru poljoprivredne mehanizacije, osvojio nagradu za Traktor 2017. godine u kategoriji specijalizovanih traktora. Godinu prije, taj isti traktor je tijekom dodjele Traktor godine 2016. osvojio nagradu u kategoriji specijalizovanih traktora.

Napredna tehnologija i specijalizovane mogućnosti dvije su ključne prednosti SAME Frutteto S ActiveDrive traktora. Koncipirani su za izvanrednu agilnost i udobnost čak i kada rade u najužim prostorima između redova i na neravnim terenima.

Sinergija mehaničke, hidraulične i elektroničke komponente

SAME Frutteto S ActiveDrive traktori opremljeni su ekskluzivnim samostojećim ovjesom, što je do nedavno bilo dostupno samo u vrhunskim traktorima, za maksimalnu stabilnost i sigurnost u svim uvjetima na terenu. Međutim, najinovativniji dio ovih strojeva je sinergija s kojom sve različite mehaničke, hidraulične i elektroničke komponente koje čine sam traktor djeluju tako da nude razinu kontrole stabilnosti i vuče neusporedivo s bilo kojim drugim strojem u svojoj klasi.

SAME Frutteto S ActiveDrive traktor na uskom i neravnom terenu

Prilagođavanje upravljanja ovjesom se kontrolira jednostavnim pritiskom gumba i oni se prilagođavaju u realnom vremenu, postavljajući mekšu ili težu zaštitu prigušenja u skladu sa radnim uvjetima. Rezultat je sustav kontrole vožnje koji eliminiše vibracije, čineći rad sigurnijim i ugodnijim.

Osim toga, strojevi su opremljeni anti-dive sustavom koji osigurava još sigurnije kočenje, sprečavanjem prednjeg ovjesa od propadanja i uzrokujući da se težište pomakne prema naprijed. S druge strane, funkcija protiv okretanja automatski prilagođava djelovanje prigušenja ovjesa u odnosu na kut i brzinu upravljanja, za vrhunsku stabilnost i prianjanje na cesti.

Pouzdan partner za profesionalce

Frutteto S ActiveDrive nudi maksimalnu udobnost na cesti, sa trajno aktivnim automatskim sustavom niveliranja koji održava klipove na sredini kontinuiranom analizom brzine tla, kuta upravljanja i signala koje prima elektronička upravljačka jedinica.

Izvanredne mogućnosti Frutteto S ActiveDrive čine ga pouzdanim radnim partnerom za profesionalce koji trebaju stroj sa vrhunskim hvatom, vučom i stabilnošću, što im omogućuje da rade u potpunoj sigurnosti i udobnosti.


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner

Mehanizacija BiH

Agroklub, Bosna i Hercegovina
e-mail: mehanizacija@agroklub.ba