Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Eurofertil TOP 51

Timac Agro d.o.o.

Kontakt - Timac Agro d.o.o.

tel: +385 (0) 800 555 660
e-mail: mario.relatic@gmail.com

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Eurofertil TOP 51 NPK je složeno mineralno gnojivo s naglašenim sadržajem kalija i uravnoteženim sadržajem ostalih makro i mikro  elemenata. Namijenjeno je kulturama koje su veliki potrošači kalija (šećerna repa, silažni usjevi, povrtlarske i voćarsko-vinogradarske kulture) kao i kulturama koje se uzgajaju na tlima niskog i srednjeg sadržaja kalija. Od specifičnosti sadrži TOP-PHOS i Physio+ kompleks.

TOP-PHOS je nova i jedinstvena vrsta složenog superfosfata (CSP), monokalcijevog fosfata, zaštićenog bez obzira na tip i pH tla. Takav oblik fosfora je dostupan biljci tokom cijelog vegetacijskog perioda.

Physio + organski biostimulativni kompleks stimulira rast korijenovog sustava i utječe na pojačano usvajanje drugih hraniva.

Eurofertil TOP 51 zahvaljujući tim posebnim dodacima, omogućuje biljkama brz početni porast, dobro ukorjenjivanje i dug period korištenja hranjiva iz tla.  U proizvodnji šećerne repe korištenjem Eurofertila TOP 51 osiguravamo bolje skladištenje šećera u repi, dok se u proizvodnji uljarica (suncokret, uljana repica, uljna tikva) omogućuje bolje sakupljanje ulja u sjemenu. U povrtlarskoj, voćarskoj i vinogradarskoj proizvodnji osim boljeg nakupljanja i skladištenja šećera, omogućujemo i bolju obojenost i krupnoću plodova.

Sastav: N – 4%, P2O5 – 10%, K2O – 20%, MgO – 2%, SO3 – 17%, CaO - 12%, B – 0,2%, Zn – 0,15%

Količina primjene: ovisno o rezultatima analize tla i potreba uzgajanih kultura, u ratarskim usjevima preporučuje se 200 – 400 kg/ha, kod šećerne repe i povrtlarskih kultura (luk, krumpir, rajčica, paprika, kupus) 400 – 1.000 kg/ha, a u voćarstvu i vinogradarstvu 400 – 800 kg/ha.

Vrijeme i način primjene: u ratarstvu se koristi po cijeloj površini pred zaoravanje ili kod predsjetvene pripreme tla, u povrtlarstvu u predsjetvenoj pripremi tla ili prije sadnje. U voćarstvu i vinogradarstvu primjenjuje se od jeseni do početka kretanja vegetacije, depozitorom u zonu korijena ili površinski uz unošenje u tlo.

Pakiranje: 50 i 600 kg.

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 22.04.2020.
Datum izmjene oglasa: 16.06.2023.
Pregleda: 2325
Šifra oglasa: 46738

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas