Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Širimo porodicu
  • 20.02.2023. 12:00

Postani dio Agrokluba - besplatna registracija

Internetski servis za selo i poljoprivrednike gdje su svi dobrodošli i jednaki - iskusni, hobisti i početnici dio su iste porodice

Foto: Depositphotos/londondeposit
  • 442
  • 68
  • 0

Naša zajednica okuplja poljoprivrednike iz cijelog regiona i dijaspore, iz različitih sektora agrara - od ratara, stočara, voćara, povrćara, vinogradara, pčelara, ljubitelja ukrasnog i ljekovitog bilja do lovaca i ribolovaca.

Skoro 34 hiljade zaljubljenika u selo i agrar danas je dio porodice Agrokluba - registriranih na portalu i društvenoj mreži za poljoprivrednike - KLUB. Oni komentiraju, oglašavaju prodaju, razmjenjuju svoja znanja, iskustva, dijele mišljenja, fotografije, video klipove, postavljaju pitanja - kako redakciji, tako i međusobno.

Samo registrirani mogu vidjeti najnovije aktivnosti

Samo registrirani korisnici mogu vidjeti najnovije aktivnosti i druge online korisnike. Oni imaju najbolje informacija i prvi dobiju pristup novim servisima.

Besplatan kutak

Registracija i kreiranje profila je besplatno, jednostavno i brzo. Pratite sljedeće korake: 

  • Otvorite www.agroklub.ba i u gornjem desnom ćošku kliknite na dugme "Prijavi se", a potom birajte "Registriraj se"
  • Ponudit će vam tri opcije preko kojih možete kreirati profil: Facebook, Google (gmail) i Email.
  1. Ukoliko ste izabrali Facebook prijavite se s vašim FB korisničkim računom
  2. Ako ste odabrali Google prijavu, koristite Gmail za prijavu  
  3. Kod izbora opcije Email, za sve one koji nemaju Gmail ili FB, otvorit će se forma u kojoj je potrebno odabrati – jeste li fizička ili pravna osoba, potom unosite svoje korisničko ime, email adresu i lozinku koju odaberete. Pročitajte uvjete korištenja, a potom označite kvadratić, svakako označite "da" i kod ponuđene opcije za Agroletter i kliknite Registriraj se. 
  • Za uspješnu registraciju bit ćete odmah obaviješteni, a potom je potrebno da provjerite vaš email preko kojeg ste se registrirali, radi potvrde i aktivacije vašeg korisničkog računa.
  • U pristiglom mailu, kliknite "Potvrdi registraciju" i to je sve.

Uredite svoj profil

Na profilu će Vas dočekati poruka dobrodošlice i kratka uputa o sadržajima. U lijevom meniju ispod profilne fotografije, imate sadržaje Zid, Profil, Privatne poruke, Obavijesti... Ukoliko želite da se bolje upoznamo, odaberite "Profil", potom "Izmjene profila" i uredite podatke koje želite, učitajte profilnu fotografiju i slično.

Klikom na opciju Zid, dijelite s nama vaša iskustva, mišljenje, dileme, fotografije, video i linkove koje želite. Tu svakako možete ostaviti i 'bilješke' (poput Blog posta), a upravo su sadržaji koje dijelite naša najveća inspiracija za dalje aktivnosti. Jednostavnije rečeno, postajete sukreatori sadržaja Agrokluba.

Korake za registraciju imate i u priloženoj fotografiji ili ako vam je lakše, pratite video uputstvo: 

Hiljade besplatnih oglasa

Registrirani korisnici (koji su pri registraciji označili da žele primati Agroletter) na mail sedmično dobijaju set svježih vijesti i informacija iz poljoprivrede. 

Na raspolaganju vam je i najveći poljoprivredni oglasnik gdje besplatno možete objavljivati prodaju proizvoda, ali i pogledati ponude drugih korisnika i to osam kategorija: mehanizacija, oprema i dijelovi, poljoprivredna zemljišta, poljoprivredni proizvodi, radna mjesta, sadni materijal, usluge i ostalo te zaštitna sredstva i gnojiva.

Na jednom mjestu dostupno je nekoliko hiljada agro oglasa.

Čekamo vas u KLUB-u.


Fotoprilog


Tagovi

Agroklub Registracija Profil na Klubu Društvena mreža Klub Poljoprivredni portal


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.


Partner

Agroklub d.o.o. BiH

Halilovići 10, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
e-mail: info@agroklub.ba web: https://www.agroklub.ba