• Selfie
  • 19.06.2019. 07:30

Postaj poljoprivredni selfie za novu Agroklub® majicu :)

Uslikaj se sa svojom najdražom kravom, magarcem ili omiljenim janjetom, mačkom ili patkom. Ako ti je mehanizacija jača strana može i sa traktorom, balom sijena ili poljem suncokreta. Može biti i sa njive, a i iz voćnjaka, vinograda maslinika ili plastenika. Uslikaj selfie s bilo s kim ili čim na tvojoj farmi, polju, vrtu i fotografiju objavi na KLUBu i osvoji naaaaajboljuu AK majicu!

Foto: DanGrytsku/DepositPhoto
  • 493
  • 77
  • 0

Znamo da imaš hrpu selfija na telefonu, a čak ako i nemaš nije kasno da ih napraviš. Uz malo truda i pokoju fotografiju možeš osvojiti Agroklub majicu, a mi ćemo doznati autore najboljih ;)

Podijeli najbolje od njih na našoj društvenoj mreži KLUB, pohvali se svojim ljubimcem, novim članom farme, starim traktorom ili pošalji jednu radnu iz kabine u pol žetve. Temu selfija biraj sam uz moto 'samo je mašta granica' (uz nebo, naravno ;)).

Fotku objavi na KLUBu uz hashtag #agroselfie do 26. juna 2019. i prati situaciju do izvlačenja. Klikaj, lajkaj, budi tu, vidi šta drugi postaju, pa možda dobiješ inspiraciju za još koji i tako si povećaš mogućnost dobitka (jer se svaki post računa za poklone). 

Izvlačenje najsretnijih 5 vlasnika najboljih agro selfija će se održati u četvrtak 27. juna 2019. Na KLUBu ćemo objaviti popis dobitnika, kojima će na kućnu adresu stići Agroklub majica.

Sretno svima :)

PS. Obavezno provjeri imaš li upisanu adresu stanovanja na svom profilu AK. Ako nemaš, upiši je, jer bez toga ne znamo gdje da šaljemo nagradu ;)

Poljoprivredni selfie
Poljoprivredni selfie (Foto: Depositphoto/casarda)

Tagovi

Pokloni Agroklub Majica Selfie


Autorica

Mirta Vekic

Više [+]

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.


Partner