Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Joskin
  • 22.11.2018. 18:00

50 godina obiteljske kompanije Joskin - spremni za izazove koje budućnost nosi

Iako su fokusu njihove proizvodnje cisterne i razbacivači gnojiva, popularizirali su i ostale svoje proizvode. Svjesni važnosti dostupnosti informacija, a posebno cijena proizvoda, u Joskinu se iznimno trude svojim klijentima osigurati brzu povratnu informaciju pa su kreirali mobilnu aplikaciju Joskin.

Foto: Joskin
  • 137
  • 17
  • 0

Kompanija Joskin belgijski je proizvođač cisterni, razbacivača i prikolica, a ove godine obilježava 50 godina postojanja. Kompaniju je osnovao Victor Joskin, a danas ona predstavlja svjetski brand. Tržište na kojem su najprisutniji je evropsko, no redovito su prisutni na pet kontinenata, odnosno u više od 80 zemalja svijeta

Iako su fokusu njihove proizvodnje cisterne i razbacivači gnojiva, popularizirali su i ostale svoje proizvode, odnosno modele laganih poljoprivrednih strojeva - prikolice za silažu, strojeve za bušenje, kiper prikolice, prikolice za slamu i niske utovarivače, prikolice za stoku i mnoge druge. 

Mobilna aplikacija Joskin

Svjesni važnosti dostupnosti informacija, a posebno cijena proizvoda, u Joskinu se iznimno trude svojim klijentima osigurati brzu povratnu informaciju. Kreirali su Joskin mobilnu aplikaciju koja sadrži se potrebne podatke o proizvodima i to u tekstualnom i vizualnom obliku, odnosno fotografiju, animaciju i video zapis, a može se preuzeti na PlayStoreu. 

Na proslavi obilježavanja 50 godina predstavili su i novu tehničku IT platformu "MyJoskin" koja će posebno pomoći distributerima njihovih proizvoda. 

Obiteljska kompanija sa više od 800 zaposlenih

Zanimljivost Joskina je ta što je i nakon 50 godina postojanja ovo još uvijek obiteljska kompanija, unatoč tome što zapošljavaju više od 800 ljudi.  

"Moji su roditelji na ovom brodu već 50 godina, moja sestra i ja više od 20 godina. Poznajemo i vladamo svim alatima kompanije. Cilj naših roditelja u bliskoj budućnosti je usporavanje tempa čime žele zaštititi svoju "bebu", svoju kompaniju. Međutim, to nije slučaj za moju sestru i mene. Spremni smo preuzeti izazove koju nam budućnost nosi, ali i dalje ostati samostalni obiteljski posao", izjavio je Didier Joskin naglasivši kako trenutačno najviše razmišljaju o tome kako ispravno pozicionirati proizvode, sliku o kompaniji, strukturu prodaje i produkciju. 

"Izazovi na razini proizvodnje pomalo su proturječni: s jedne strane, serija mora biti povećana kako bi se smanjili troškovi i omogućilo bolje upravljanje, a s druge strane, ključna riječ je fleksibilnost kako bi se zadovoljili zahtjevi kupaca i kako bismo ostvarili širok raspon proizvoda. Industrija 4.0 sa svojom kohortom robota, umjetnom inteligencijom, internetom i ostalim konekcijskim tokovima, vektor je budućnosti naše organizacije proizvodnje", ističe Didier Joskin zaključivši kako je ova kompanija stručnjak u proizvodima za prijevoz u poljoprivredi te ne namjeravaju izaći iz tog kruga specijalnosti. 

Djelić atmosfere s proslave jubileja pogledajte u galeriji fotografija. 


Fotoprilog


Tagovi

Joskin 50 godina Victor Joskin Didier Joskin Poljoprivredna mehanizacija


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Da li u BIH nedjeljom i državnim praznicima zabraniti radove koji remete javni red i mir?

50


Glasova: 22

Da 44,0%

Glasova: 21

Ne 42,0%

Glasova: 7

Ne zanima me ni rad ni nedjelja 14,0%

Pregled ankete

Pregled ankete