Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • CJB Banjaluka
  • 23.02.2017. 12:00

Uhapšen zbog krađe pčela, u zatvor ide zbog droge

Policijski službenici Policijske stanice Lazarevo i Laktaši, uhapsili su trojac zbog krađe košnica sa pčelama, a onda otkrili i dodatno krivično djelo.

Foto: Bigstockphoto/ch_ch
  • 1.956
  • 265
  • 0

Zbog krađe košnica sa pčelama u naselju Priječani i u mjestu Šušnjari, čime je pričinjena znatna materijalna šteta oštećenima, policijski službenici Policijske stanice Lazarevo i Laktaši, identifikovali su i lišili slobode M.G. (1987), Z.Ć. (1964) iz Laktaša i N.H. (1984) iz Banja Luke.

Kako stoji u saopštenju CJB Banjaluka, o prikupljenim saznanjima obaviješten je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lica nakon saslušanja otpuste na slobodu, a da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima. Sva lica, osim Z.Ć. su otpuštena na slobodu, a on je predat u Kazneno-popravni zavod Tunjice, na izdržavanje kazne zatvora zbog krivičnog djela "Neovlašteni promet opojnim drogama" iz Krivičnog zakona BiH koje je izvršio u prethodnom periodu.

Policijski službenici nastavaljaju rad na dokumentovanju navedenih krivičnih djela, ali i provjeravanju da li se navedena lica mogu dovesti u vezu sa izvršenjem drugih krivičnih djela na području grada Banja Luke i opštine Laktaša.

Foto: Bigstockphoto/ch_ch


Tagovi

Krađa Pčele Košnice Banjaluka


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#telad i umiljati pas