Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Sabatina 2020.: Konferencija „Razvitak života ruralne Hrvatske"

Konferencija „Razvitak života ruralne Hrvatske“ je aktivnost prijavljena na Poziv za podnošenje prijedloga aktivnosti u provedbi akcijskog plana Mreže za ruralni razvoj za 2020. godinu koje će se sufinancirati sredstvima Mjere 20 “Tehnička pomoć” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. 

Online Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2020.

Konferencija „Razvitak života ruralne Hrvatske“ održana je u online izdanju Sabatina 2020. Na konferenciji su obrađene teme o načinima dobivanja sredstava iz Fondova za ruralni razvoj kao i tema o mjerama za poboljšanje stanja u poljoprivredi nakon poteškoća koje su došle uslijed epidemioloških mjera zbog pandemije:

  • Razvoj ruralnih krajeva – Zajednička poljoprivredna politika i plan oporavka EU (Zdravko Tušek, Ministarstvo poljoprivrede)
  • Kratki lanci opskrbe (Krunoslav Dugalić, HAPIH)
  • Zadruge – rješenje za razvoj ruralnih krajeva(Lordan Ljubenkov, Zadružni savez Dalmacije)

Prezentacije izlagača možete pogledati OVDJE.

Ciljevi održane konferencije

Ovom aktivnošću se povećava uključenost dionika u provedbu Programa, radi se na poboljšanju kvalitete provedbe Programa i izravno se pridonosi ostvarivanju cilja informiranja javnosti i potencijalnih korisnika o Programu ruralnog razvoja Republike Hrvatske. Krajnji korisnici su članovi Mreže, potencijalni budući članovi te potencijalni korisnici potpora i šira javnost.

Konferenciju možete pogledati i u video prilogu ispod teksta.