Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Prijavite se za izlaganje na Mostarskom sajmu!

Nakon dvogodišnje stanke zbog pandemije Covid-19, najznačajnija sajamska manifestacija u Bosni i Hercegovini, nastavlja s radom. Pripreme se provode sukladno novim okolnostima koje nas okružuju. 

23. međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2022. će se održati od 5. do 9. travnja 2022., a na njemu će, između ostalih, svoje gospodarske potencijale predstaviti i zemlja partner - Mađarska.

Bogat program sajma, prijave za izlaganje još uvijek otvorene

Sajam donosi iznimno bogat popratni program uz mnoštvo konferencija, B2B susreta i edukacija. Ove godine predviđeni su tematski dani, a svaki od njih donosi popratni sadržaj vezan za pojedini sektor gospodarstva, što će gospodarstvenicima pružiti još veću mogućnost za ostvarenje konkretnih poslovnih susreta, te unaprjeđenje poslovanja.

U dva paviljona na 30.000 m2 otvorenog i zatvorenog izložbenog prostora, očekuje se 700-800 izlagača iz 30 zemalja svijeta te 50.000 posjetitelja i 300 akreditiranih novinara. 

Čast nam je pozvati vas da nam budete dragi gosti i podržite nas i na 23. međunarodnom sajmu gospodarstva 2022. u Mostaru.

Prijavnicu za sajam pronađite na sljedećem linku: Prijavnica za izlaganje na Mostarskom sajmu 2022.

Foto: Vedran Stapić