Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Agroleaf liquid: tekuća gnojiva za folijarnu primjenu

ICL-ova rješenja za folijarnu ishranu uključuju najnovije dodatke i tvari koje poboljšavaju zdravlje biljke. Portfelj sadrži ujedno vodotopiva i tekuća gnojiva, koja daju trenutne rezultate, te druge proizvode namijenjene u preventivne svrhe.

Agroleaf Liquid je asortiman folijarnih tekućih gnojiva koji se primarno koriste za prevenciju nedostataka u ishrani te za smanjenje stresa. U slučaju da su nedostaci već nastali, biljku je potrebno tretirati folijarno. Folijarna ishrana se može koristiti uz standardnu osnovnu gnojidbu kako bi pomogli biljci u najkritičnijim fazama kultivacije. Omogućuju primjene u kombinaciji s većinom agrofarmaceutskih proizvoda.

Ovaj asortiman sadrži jedinstvene proizvode razvijene za uklanjanje nedostataka u ishrani i poticanje rasta biljke u najkritičnijim fazama. Sva Agroleaf Liquid gnojiva su proizvedena prema garantiranim specifikacijama koristeći najkvalitetnije materijale. Jednostavna su za primjenu, potpuno su topiva, te se mogu miješati.

Više informacija o ICL proizvodima kao i u njima primjenjenim naprednim tehnologijama saznajte direktno od ICL distributera:

RWA Hrvatska d.o.o.
Dubravka Katančić, voditeljica prodaje pesticida i gnojiva
dubravka.katancic@rwa.hr
098 356 114
Komercijalisti po područjima:

foto: ICL Hrvatska, RWA Hrvatska/Marija Katančić