Napoli F1 je poznati hibrid #mrkve za ranu proizvodnju. Namjenjena je za prodaju u svežnjevima ili samo s dijelom lista. Ne puca i odlične je boje. Ova se #mrkva može sijati veći dio godine, od 1.12. do 15.09., također i u zaštićenom prostoru.

Za berbu dospijeva 81 dan nakon sjetve. Optimalni sklop sjetve je 1,5 do 2,5 mio/ha. Srednje je otporna na crnu trulež korijena, pjegavost lišća te na uzročnike bolesti iz roda Phytium.

-------------

Bejo je vodeća tvrtka u oplemenjivanju, proizvodnji i prodaji sjemena povrća. U ponudi imamo sjeme 50 povrtnih kultura i više od 1200 varijeteta. Pogoni u više od trideset zemalja čine nas međunarodnom obiteljskom tvrtkom. Naših 1900 zaposlenika predano radi na razvijanju najboljih varijeteta povrća.

Zajedno s našim kupcima i partnerima aktivno istražujemo tržišne prilike i inovativne metode
istraživanja. Ostajemo blisko povezani s prirodom kako bismo razvili najbolje sjeme povrća i
omogućili proizvođačima diljem svijeta berbu zdravih, okusom bogatih varijeteta u kojima će
potrošači uživati i danas i za pedeset godina.

Prepoznali smo sve veću potražnju za visokokvalitetnim sjemenom i na amaterskom tržištu, te smo odlučili i ovom segmentu proizvođača povrća omogućiti sjetvu vrhunskog sjemenja. Iz tog razloga već godinama surađujemo s tvrtkom Poljovrt d.o.o., koja dio našeg asortimana pakira u mala hobi pakiranja.

Za Vas smo pripremili provjerene varijetete koji su već godinama zastupljeni u profesionalnoj proizvodnji, a koje možete naći i u prodaji u poljoprivrednim apotekama i vrtnim centrima diljem zemlje.