Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Serija traktora MF 8S osvojila je prestižnu nagradu Red Dot za dizajn proizvoda 2021.

Massey Ferguson, svjetski brend tvrtke AGCO, ponosan je na osvojenu nagradu Red Dot: Product Desing 2021 za dizajn proizvoda u kategoriji komercijalnih vozila za inovativnu seriju traktora MF 8S. To najnovije priznanje dolazi nakon što je MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive osvojio prestižnu nagradu traktora godine 2021. kao i najbolje globalno digitalno plasiranje u 2020.

Serijom MF 8S započinje nova era, ne samo za brend već i za razvoj traktora

Kandidati za prestižnu nagradu iz 60 zemalja

Međunarodni ocjenjivački sud izabrao je MF 8S među tisućama kandidata iz više od 60 zemalja i dodijelio mu nagradu Red Dot: Product Design 2021 koja se dodjeljuje samo proizvodima koji se ističu izvanrednim dizajnom.

Počašćeni smo što je MF 8S dobio ovu posebnu nagradu. Seriju MF 8S razvijali su poljoprivrednici za poljoprivrednike nakon sedam godina testiranja i opsežnih konzultacija s kupcima, a kombinira radikalni dizajn s praktičnom svrhom. Ne samo da je opremljen vrhunskim značajkama nego i predstavlja potpuno novo i poboljšano korisničko iskustvo,” izjavio je Thierry Lhotte, potpredsjednik i izvršni direktor Masseya Fergusona za Europu i Bliski istok. 

Lansiranje serije MF 8S bilo je samo prva prekretnica u našoj ofenzivi potpuno pomlađenog raspona traktora. Oduševljeni smo što smo osvojili vodeće nagrade u industriji za MF 8S kao i priznanje koje su nam poljoprivrednici poklonili odabirom njihovog novog traktora. Ovo je tek početak. Nakon lansiranja MF 8S i MF 5S u 2020., radujemo se novim plasiranjima na tržište do kraja 2022. i ispunjavanju potreba poljoprivrednika za jednostavnim, pouzdanim, pametnim i povezanim strojevima,” nadodao je Francesco Murro, direktor marketinga Massey Fergusona za Europu i Bliski istok.

Nova serija lansirana direktno s Mjeseca: Massey Ferguson predstavio traktor MF 8S 

MF 8S - novi inovativni dizajn u svim segmentima

Jedinstveni dizajn Protect-U s razmakom od 24 cm između kabine i ugrađenog motora izdvaja seriju MF 8S od ostalih traktora. Također su smanjene toplina, buka i vibracije koje se prenose u kabinu, dok smještaj oklopljenog motora poboljšava hlađenje i izvedbu. Potpuno nova serija MF 8S uvodi nove inovativne dizajne u sva područja – motor, kabinu, prijenos i zupčanik te u nove kontrole i povezanost. Opremljena je prema najvišim standardima, dolazi s različitim paketima značajki, pruža odličnu vrijednost za novac tako da kupci mogu prilagoditi traktor svojim specifičnim primjenama. Na raspolaganju stoje četiri modela od 205 KS od 265 KS, a svi nude dodatnih 20 KS snage zahvaljujući sustavu upravljanja snagom motora. 

Plasiranjem MF 8S na tržište, Massey Ferguson ispunjava potrebe moderne, održive poljoprivrede kombinirajući vrhunski stroj sa sveobuhvatnim rasponom potpuno povezanih usluga koje kupcima omogućuju učinkovitije upravljanje njihovim poljoprivrednim gospodarstvima. 

foto: AGCO/Austro Diesel