Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Challenger

Challenger

Challenger je jedna od vodećih robnih marki koja čini AGCO Corporation. 

Challengerova je povijest ukorijenjena u tehnologiji Caterpillara, ali je od tada proširena na traktore, kombajne, preše i druge strojeva.

Raznolika paleta strojeva najviše kvalitete koje čine Challenger obitelj proizvode se u Europi, Africi i na Bliskom istoku.

Challenger - Tekstovi

Partneri i distributeri

Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0)99 22 98 415

Poljoopskrba Međunarodna trgovina d.o.o.

Poljoopskrba Međunarodna trgovina d.o.o.
Donje Svetice 40, Zagreb 10000
Tel: +385 (0)1 / 2335 - 166
Poslovnica otok
Skorotinci 4, Otok 32252
Tel: +385 (0)32 / 395 - 515

Challenger @ KLUB

Kreće novo izdanje izbora za traktor godine TotY 2024. Na prvom ovogodišnjem okupljanju članova žirija, u Indiji, sjedištu BKT-a koji je sponzor Toty izbora, najavljeno je 13 traktora koji su prihvatili izazov. A koji su u utrci za prestižnu titulu Tractor of the Year 2024, otkrit ćemo u narednim da...

+3

KATUNARU MANDAT ZA UPRAVLJANJE UDRUŽENJEM VINA KVARNERA U sjedištu Udruženja vinara Vina Kvarnera ( Kvarner Wines) vinotelu Gospoja u Vrbniku održana je redovita godišnja izborna i izvještajna skupština. Povjerenje za vođenje udruženja u 2023. je dobio vrbnički vinar Anton Toni Katunar iz vinarije E...

+2

PROIZVODNJA KUKURUZA ŠEĆERCA (Zea mays L. saccharata sturt). Kukuruz šećerac pripada posebnoj podvrsti kukuruza, koja se odlikuje većim sadržajem šećera u zrnu (4 - 5 %, pa sve do 12 %), po čemu je i dobio ime. Mlado zrno, na prelazu iz mlečnog u voštano zrenje, sočno je i vrlo ukusno. Kukuruz šećer...

Međimurja malo i veliko Međimurje naše malo je i veliko po vinima i domaćoj hrani. Dvanaesto izdanje eno gastro projekta ‘Vino uz žlicu’ održano je u hotela Castellum u Čakovcu. Tradicionalna jela Međimurja u pet sljedova, pripremljena na suvremen način, predstavio je chef Damir Medved, a pratilo ih...

+3