Foliarel 21% B

Tip: Mineralna gnojiva
Proizvođač: Green Has Italia S.p.A.

Foliarel je borno gnojivo u obliku mikro granula. Potpuno je topiv u vodi. Bor igra važnu ulogu kod metabolizma biljaka. Poboljšava oplodnju i nakupljanje sladora. Nepogrešiv je kod stvaranja boje kod jabuka, krušaka i vinove loze.

Upozorenje: Gnojenje Foliraelom se vrši da uklonimo nedostatak. Pri gnojenju s maksimalnim dozama moramo poštovati preosjetljivost kasnijih sorti na bor. Preporučuje se analiza zemlje.

Miješanje: Foliarel 21% se miješa sa uobičajenim sredstvima za zaštitu bijaka i ostalim vodotopivim gnojivima. Miješanje sa više od dva različita preparata nije preporučljivo. Preporučuje se test kompatibilnosti. Foliarel se dodaje u mješavinu kao zadnji. Proizvođač garantuje za kvaliet, ali ne i za njegovu primjenu i skladištenje.

Proizvod čuvati u originalnoj ambalaži, u suhom i prozračnom prostoru, kod temperature između 5 i 45°C. Proizvod čuvati od dohvata djece i životinja, prehrambenih namirnica i hrane za životinje. Nakon upotrebe dobro oprati ruke.

Priprema otopine: Foliarel stalno miješajući dodavajte u veću količinu vode, kada se potpuno otopi pomiješajte sa ukupnom količinom. 

B
21,00%

Pogledajte ostala gnojiva proizvođača: Green Has Italia S.p.A.