Fertileader Axis (NP 3/18 + 2,5% Mn + 5,7% Zn + IPA + GB + AA)

Tip: Mineralna gnojiva
Proizvođač: Timac Agro

Fertileader Axis (NP 3/18 + 2,5% Mn + 5,7% Zn + IPA + GB + AA) je tekuće gnojivo sa naglašenim sadržajem fosfora, cinka i mangana.

  • Svi makro i mikroelementi nalaze se u Seactiv aminokiselinskom kompleksu. Pomaže uzgajanim kulturama da prebrode stresne uvijete – visoke ili niske temperature, nedostatak vlage, velika temperaturne oscilacije, vremenske nepogode i sl., koji se javljaju tijekom vegetacije, naročito u ranim fazama rasta i razvoja.
  • Potiče brži porast mladih biljaka kukuruza i osigurava ranije metličenje dok kod voćnih vrsta ubrzava početni porast plodova i stimulira stvaranje cvjetnih pupova. Gnojivo se primjenjuje svim vrstama standardnih prskalica i atomizera uz upotrebu 600 – 1.000 l/ha vode za voćnjake i vinograde i 200 – 400 l/ha vode za žitarice, industrijsko bilje, povrće i cvijeće.

Fertileader Axis dostupan je u pakiranjima od 5, 10 i 200 litara a više informacija o načinu i vremenu primjene možete pronaći u odjeljku Preporuke za gnojenje  ili kontaktirajte Timac Agro Tehničko – stručni tim.

N P Zn Mg
3,00% 18,00% 5,70% 2,50%

Pogledajte ostala gnojiva proizvođača: Timac Agro