Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Progresus
  • 16.10.2023. 12:00

Prijave za nabavku mađarske mehanizacije moguće do 4. novembra

Upućen je apel poljoprivrednim proizvođačima i prerađivačima da ne čekaju posljednji dan do isteka roka, jer neće biti u mogućnosti ni registrovati aplikaciju u POS sistem, niti završiti već otvorenu aplikaciju.

Foto: Depositphotos/Imagecom
  • 324
  • 34
  • 0

Rok za podnošenje prijava na javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednim proizvođačima i prerađivačima u Republici Srpskoj za nabavku mašina, opreme i alata (BTP-23), produžen je do 4. novembra, saopšteno je iz Fondacije za održivi razvoj "Progresus".

"Više od 1.200 poljoprivrednika registrovalo se do ovog trenutka u POS sistem i počelo ispunjavati elektronski formular, pri čemu većina prijava nije ispunjena u potpunosti u skladu sa proceduralnim uslovima javnog poziva", navedeno je u saopćenju.

Fondacija je odlučila da zbog nezavršenih aplikacija, kao i jesenjih poljoprivrednih radova zbog kojih proizvođači nisu stigli na vrijeme da se prijave, produži rok za podnošenje prijava za još tri sedmice.

Krajnji rok za podnošenje prijava na javni poziv u okviru projekta podrške Vlade Mađarske, neće biti produžen nakon 4. novembra. Upućen je apel poljoprivrednim proizvođačima i prerađivačima da ne čekaju posljednji dan do isteka roka, jer neće biti u mogućnosti ni registrovati aplikaciju u POS sistem, niti završiti već otvorenu aplikaciju.


Tagovi

Nabavka opreme Mađarska oprema Progresus Prijave Javni poziv Rok za prijavu


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.