Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Januar 2017
  • 01.02.2017. 08:00

Što ste najviše čitali u januaru?

Ispratili smo najduži mjesec u godini, a koje su priče privukle najviše vaše pažnje?

  • 485
  • 51
  • 0

Najduži mjesec u godini konačno je iza nas. Mjesec koji nam je donio hladnoću i snijeg koji nije zaobišao ni Hercegovinu, donio je iznova pregršt zanimljivih priča koje su privukle vašu pažnju.

Decembar - mjesec dobrih priča!

Najviše vas je oduševila priča mladog Josipa Skoke kojemu su tek 23, no ima svoju farmu mliječnih krava i budućnost vidi isključivo i jedino u BiH. Tu je i priča Nine i Petra Ninića koji su očuvali stare sorte jabuka, krušaka i trešanja, ali i mliječna farma Zlatka Hotića koji uspješno plovi sve nesigurnijim vodama mljekarske proizvodnje.

Donijeli smo vam iznova zanimljive savjete kako poboljšati svoju proizvodnju. Novi su u novom mjesecu pred vama kao i pozitivne priče koje vrijedno pišemo. Imate li i vi takvu, javite se!


Tagovi

Agroklub Januar 2017 Najčitanije


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Na toplijim lokalitetima evidentiran je intenzivan porast vinove loze. Zbog najavljenog kišnog razdoblja poželjno je izvršiti preventivnu zaštitu vinograda jednim od pripravaka: Mikal flash, Mikal Premium F, Curzate F, Pergado F, Fantic F,... Više [+]