Pretraga tekstova
U Federalnom agromediteranskom zavodu predstavljaju i rezultate senzorne ocjene kvalitete kozjih i ovčjih sireva u 2023. godini
 
        Ako ste od onih koje zanima odgovor na pitanje iz naslova, onda u svoj kalendar pribilježite datum 24. novembar! Naime, predstojećeg petka će se u Mostaru održati stručna radionica na kojoj je jedan od predavača mag. ing. agr. Toni Mikulić, koji će upravo govoriti o kozjem mlijeku kao proizvodu budućnosti.
Bit će ovo prilika da u Federalnom agromediteranskom zavodu predstave i rezultate senzorne ocjene kvalitete kozjih i ovčjih sireva u 2023. godini, a prisutnima će se obratiti i proizvođači.
Saznat ćemo ujedno i koji su to najbolji sirevi, a svima koji su poslali svoje uzorke na ocjenjivanje bit će uručene diplome i zahvalnice. Također, kako najavljuju organizatori, proizvođači će dobiti i preporuke nakon analize.
Radionica počinje u 11 sati u prostorijama FAZ-a, u ulici Biskupa Čule br. 10 u Mostaru. Prisustvovati mogu svi zainteresirani.
Tagovi
Ovčji sir Kozji sir Toni Mikulić Stručna radionica FAZ Agromediteranski zavod
Autorica
Više [+]
Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentiraj!
 Uzeir pamti i vrijeme kada se volovima oralo: "Ja sam glavni na gazdinstvu, ali na papiru"
                
                
                
                    Uzeir pamti i vrijeme kada se volovima oralo: "Ja sam glavni na gazdinstvu, ali na papiru"
                     Počeo je sajam "Jesen u Visokom": Visočani potvrdili lidersku poziciju u poljoprivredi ZDK
                
                
                
                    Počeo je sajam "Jesen u Visokom": Visočani potvrdili lidersku poziciju u poljoprivredi ZDK
                     Snaga konja, upornost domaćina: Hiljade ljudi stižu u Izačić
                
                
                
                    Snaga konja, upornost domaćina: Hiljade ljudi stižu u Izačić
                     Naša budućnost ovisi o tome šta danas radimo za sigurnost hrane i poljoprivredu u BiH
                
                
                
                    Naša budućnost ovisi o tome šta danas radimo za sigurnost hrane i poljoprivredu u BiH
                     Proizvodnja destilata: Izvoz 17,5 miliona KM, šljivovica i dalje neprikosnovena!
                
                
                
                    Proizvodnja destilata: Izvoz 17,5 miliona KM, šljivovica i dalje neprikosnovena!
                     Neum spaja masline i turizam: Rađa se nova mediteranska priča!
                
                
                
                    Neum spaja masline i turizam: Rađa se nova mediteranska priča!
                     Raste proizvodnja meda u Gradišci: 80 tona zlatnog nektara i sve više mladih pčelara
                
                
                
                    Raste proizvodnja meda u Gradišci: 80 tona zlatnog nektara i sve više mladih pčelara
                     Francuski sajam AgriSIMA otkazan, upitan nastavak tradicije
                
                
                
                    Francuski sajam AgriSIMA otkazan, upitan nastavak tradicije
                     
